Ana Sayfa MEDYA Akıncı dizisine yeni oyuncu! Murat Parasayar kimdir?

Akıncı dizisine yeni oyuncu! Murat Parasayar kimdir?

43 views
0
Abone Ol

Ünlü oyuncu Murat Parasayar Akıncı dizisine katıldı.

Murat Parasayar’ın Akıncı’ya katıldığını duyuran Gazeteci Birsen Altuntaş, “Ünlü oyuncu Murat Parasayar Akıncı dizisine katıldı. Ünlü oyuncu Yusuf karakterine hayat verecek.” ifadelerini kullandı

Murat Parasayar kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı sorusunun yanıtı haberimizde….

1966 yılında Bursa’da doğdu. 1987 yılında mankenliğe başladı. Çok sayıda reklam filmi, katolog ve defile çalışmasında görev aldı. Murat Parasayar, oyunculuğa “Barışta Savaşanlar” dizisi ile başladı. Bir çok film ve dizide oynadı. Sunuculuk yaptı.

Filmografi

2021 Akıncı
2010 Bir Adam Yaratmak (Tiyatro)
2009 Kırık Kalpler
2008 Ölümsüz kahramanlar, Elif Abla ve Afacanlar
2007 Çile, Yarınsız Gece, Küçük Semazen
2006 Aloya, Kiralık Anne
2005 Pembe & Mavi, Tuzak, Başkan
2004 Camdan Pabuçlar, Harput Güneşi, Paydos, Aşkımızda Ölüm Var, Villa
2002 Seni Yaşatacağım, Belalım Benim
2001 Benim İçin Ağlama
1999 Sen Allahın Bir Lutfusun
1998 Ayrı Dünyalar
1997 İlk Aşk
1996 Komşular
1995 Gül ve Diken, Mirasyediler
1994 Yalnız Güneş Şahitti
1993 Gerçek Kesit, Barışta Savaşanlar

Abone Ol
Önceki İçerikMehmet Metiner Star’dan neden ayrıldı? Nuh Albayrak açıkladı
Sonraki İçerikAntalya Konyaaltı’nda deprem

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz