Ana Sayfa MEDYA Yörük Haydar Savaşçı’ya devam edecek mi? Ali Sarp Levendoğlu kimdir?

Yörük Haydar Savaşçı’ya devam edecek mi? Ali Sarp Levendoğlu kimdir?

118 views
0
Abone Ol

Limon Film yapımı Savaşçı dizisinin 5. sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı. Dizide Yüzbaşı Kağan Bozok’un ayrılmasının ardından, en çok merak edilen Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine hayat veren Sarp Levendoğlu’nun devam edip etmeyeceğiydi. Limon Film sosyal medya hesaplarından Sarp Levendoğlu’nun diziye devam edeceğine yönelik afiş paylaşıldı. Savaşçı’nın Fox TV’de devam edip etmeyeceğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Ali Sarp Levendoğlu kimdir?

Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar’ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha’nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır. Savaşçı dizisinde de Haydar Bozkurt rolünü üstlenmektedir.

Filmografi
Sinema
Yıl Adı Rol Not
2002 O Şimdi Asker Yunan asker Başrol
2007 Emret Komutanım Şah Mat Üsteğmen Levent Başrol
2016 Deliormanlı Savaş Türkyılmaz Büyük Başrol

Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2003 Lise Defteri Mehmet
2004 Çınaraltı İbrahim
2005, 2008 Emret Komutanım Üsteğmen Levent Yönetmen
2007 Zeliha’nın Gözleri Rehan
Yasak Elma Konuk oyuncu
2008-2009 Gece Gündüz Aslan Aydemir Yönetmen,
Başrol oyuncusu

2009 Altın Kızlar Konuk oyuncu
Uygun Adım Aşk Yönetmen
2010 Kirli Beyaz Yekta Konuk
Kalp Ağrısı Hasan Konuk
2011 Mor Menekşeler Kabadayı Akif
2012 Atlılar Yayınlanmadı.
2013 Sakarya Fırat Yzb. Altan Barut Konuk Oyuncu
2013 Galip Derviş Hilmi Çalışır Konuk Oyuncu
2013 Böyle Bitmesin Serkan Konuk Oyuncu
2014 Şefkat Tepe Kılıç Başkan Konuk Oyuncu
2014 -2015 Küçük Ağa Ali Başrol oyuncusu
2015 Ne Münasebet Demir Başrol oyuncusu
2017 Ölene Kadar Ender Başrol Oyuncusu
2017- Savaşçı Haydar Bozkurt Başrol Oyuncusu

Abone Ol
Önceki İçerikPiyade Sözleşmeli Er Ali Özdemir şehit oldu
Sonraki İçerikÇukur 4. Sezon 17. Bölüm Çukur 108. Bölümde neler yaşandı? Nehir ve Efsun kurtuldu mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz